Information om gröna påsar

Debbie Meyer gröna påsar är ett bra sätt att förlänga livslängden för livsmedel, minska avfall och skära kostnader i samband med sådant avfall. Du har förmodligen sett infomercials för gröna påsar. Men kanske du undrar var idén kom ifrån, hur påsar fungerar och hur de används.

Historia

Enligt Debbie Meyer gröna påsar officiella webbplatsen kom idén till dessa påsar från Japan. Upptäcktsresande hittade att jordbrukarna lagra mat i grottor under lång tid. Dessa grottor var tydligen gjorda av en lera kallas oya, som absorberar etylengas.

Funktion

Debbie Meyer gröna väskor görs med oya lera. De absorberar etylengas som frukt och grönsaker naturligt utvisa. Etylengas är vad som normalt orsakar frukter mognar och sedan ruttna. När gasen absorberas istället, förlänger det hållbarhetstiden för maten.

Typer

Det finns flera typer av Debbie Meyer väskor. Medan den gröna påsar för frukt och grönsaker, finns det andra färger av påsar för bröd och spannmål, kött och ost. Alla dessa påsar finns som grundläggande påsen, som du viker över, eller en deluxe-version, som är dubbel tjock och har ett blixtlås.

Funktioner

Gröna påsar finns i olika storlekar. Frukt och grönsaker måste vara torr när de går in i påsen, och varje väska bör innehålla endast en typ av råvaror. Påsarna är antingen vikas över eller zippade stängd, beroende på typen. Säckarna kan återanvändas upp till 10 gånger varje, vilket bidrar till att minska den långsiktiga kostnaden.

Överväganden

Gröna påsar är designade inte bara att absorbera etylengas och hindra mat från ruttnande, utan också att förhindra mögel, bakterier och svamp. Dock glöms ibland en bit mat på baksidan av skarpare lådan. Skulle detta hända, och mögel eller andra otrevligheter invaderar påsen, föreslås det att du slänga påsen. Detta råd är oavsett hur många gånger det har eller inte har återanvänts ännu. Eftersom gröna påsar bör bara sköljas med vatten innan de används igen, kunde mögel enkelt fly den sköljning och kolonisera på nästa bit av produkter snabbt.