Indiska fönsterbehandlingar

Fönsterbehandlingar kan finns i många varianter. Det finns rullgardiner, nyanser, fönsterluckor och gardiner. Inom varje typ av behandling finns det variationer för varje smak och stil. Om du är intresserade av att lägga några elegans och stil till ditt rum, kan en indisk fönster behandling vara ett alternativ. Indiska fönsterbehandlingar är gjorda av naturliga fibrer eller textilier och finns i många färger och mönster, inklusive intrikata beading.

Bambu gardiner

Bambu gardiner växer i popularitet. De är handvävd från bambu och skapas i tunn och medium tjocklek. Bambu fönsterbehandlingar kan stå emot kyla och värme och ge god fyllning. Du kan öppna dem åt sidan eller rulla dem uppåt. Alternativen begränsas inte till de neutrala tonerna av bambu. Dessa gardiner är målade i olika färger, tillsammans med bilder av växter, djur och människor. Vissa bambu tillverkare erbjuder anpassade måla jobb så att du kan använda dina egna konstverk eller design.

Sari Saree gardiner

Windows kommer att blända när du använder gardiner kallas Sari Saree för ett fönster behandling. De täcks med pärlor och paljetter, som är sydda på för hand. Drapera beslutsfattare använder bärnsten organza vävnad ren tyg, som ger varje rum en ljusa, luftiga och fina känsla. Även om gardiner är ren, kommer att de ge tillräcklig integritet och ventilation och filter solljus. Dessa gardiner fungerar som ett konstverk och kommer att bli mittpunkten i rummet.

Jute gardiner

Indiska fönsterbehandlingar är ofta gjorda av naturliga produkter som jute, som är en växt fiber. Jute är mångsidig och billig, och används för framställning av andra produkter, inklusive väskor, rep, papper och gardiner. Gardintyg av jute kommer att filtrera ljus, har en fin struktur och ge skugga. Jute material är stark och du kan köpa den i olika färger som matchar din heminredning.

Organza vävnad Sari Saree elefant gardiner

Organza vävnad Sari Saree elefant gardiner är elegant och iögonfallande. De är gjorda av organza vävnad ren tyg och gardin paneler är täckta med små blå pärlstav pilarna som pekar nedåt. Varje panel har en pärlstav blå elefant nära toppen och blå pärlor kontrasten med mjuk gul av tyget. Utseendet är exotiska och etniska och gardiner Visa upp de intrikata färdighet och hantverk som krävs för att skapa dessa fönsterbehandlingar.