Idéer om målning barnstolar

Idéer om målning barnstolar

Målning barnstolar kan du skräddarsy ditt hem eller trädgård inredning. Välj din design baserad på dina behov, stolen du har tillgängliga, och typ av finish du vill skapa. Färger är utbytbara; Du kan använda interiör eller exteriör latex, sprayfärg eller hantverk färg på stolar tillverkade av trä eller rotting. Om din stol är metall eller plast, Använd en sprayfärg särskilt utformade för dessa ytor. När du målar en stol med en heltäckande färg, kan du försköna det genom att lägga till ord, mönster eller bilder. Oavsett vad din inredning, kan du göra en stor målad stol att matcha.

Nyckfull Wicker

Använd sprayfärg i ljusa färger för att måla barnens korgstolar i olika färger. Använda en färg avsedda för utomhusbruk, och måla varje stol en annan färg. Göra eller köpa en matchande kudde för varje stol och använda dem för att dekorera en trädgård eller uteplats. För detta projekt på ett hantverk eller hem förbättring butik kan du hitta ett stort urval av utomhus sprayfärger.

Time Out!

Gör en "naughty stol" för de tillfällen när du behöver ge en time out. Måla en barn-storlek trä stol med ljusa färger och Använd rub-på bokstäver stava ut "Time Out" på stolen tillbaka. Du kan måla stolen med akryl hantverk färg eller latex husfärg och välja från ett urval av uthyrning av stilar och färger på hantverk butik. Hålla en timer händig när du är redo att använda stolen.

Nyckelpigor och bin

Måla en trä Adirondack stol med en heltäckande färg och sedan lägga till prickar eller ränder att representera din favorit bugg. Måla stolen med utomhus Latexfärger avsedd för hus. För nyckelpiga, måla stolen röda och låt det torka. Spåra runt en 4-tums platta för att göra runda fläckar. Måla ställen svart och låt stolen att torka. Du behöver inte att täta stolen om du använder utomhus målarfärg. För biet, måla stolen gul och sedan lägga till ränder av svart. Du kan måla en tabell för att matcha din stol för en söt trädgård display.

Storytime stol

Köp en kopia av din favorit barnbok och skär ut en bild eller bilder du vill använda. Måla en trä stol med akryl craft färger eller interiör latex färg och låt det torka. Användning hantverk lim för att fästa i boken illustration till sätet och baksidan av stolen. När limmet är torrt, pensla på en klar akryl sealer att skydda bilden. Du kan hitta den färgen och sealer du behöver för detta projekt på hantverk eller hem förbättring lagra.