Idéer för en källare Pole Cover

Om du är trött på att titta på fula källaren support polacker, kan källaren pole täcker dölja de fula röda stolpar med något lite mer tilltalande. Om du är på humör för att vara kreativ och vill ha något annat, hittar du det finns flera olika idéer att välja mellan att göra källaren interiör verka attraktiv.

Romerska kolumner

En idé för en källare pole cover är en romersk stil kolumn. Detta är en av de bästa lösningarna för moderna eller klassiska hem. Omslaget är en regelbunden kolumn i två halvor på längden, men det passar runt stången, dölja de fula metallrör. Denna kolumn är parkopplad med en topp- och support ring som ser ut som en romansk kolumn. Installera detta om du vill göra din färdiga källaren ser ut som en amfiteater.

Falska trä kolumner

Falska trä kolumner är motsvarande det romerska kolumn. Men detta är helt enkelt cylindrar gjorda av trä och de kommer i två halvor. Passa de två halvorna runt stången, och du har ett golv till tak lösning som döljer stången. Denna idé har också en bas och topp stöd för att lägga till detaljer och dimensioner. Kolumnerna trä ta fläcken i valfri färg som du väljer.

Pole omslag

Pole omslag är exakt vad de låter som. De svepa runt polerna att lägga till färg och ett texturerat mönster till Polen. De finns i flera stilar, liksom träfibrerna, vilket förefaller mycket realistiska. Dessa omslag följa pole ytan med klister. Bara applicera limmet, och Linda omslaget runt stången.

Alternativa idéer

Tillsammans med någon av de idéer som diskuteras, förbättra din pole med några trevliga funktioner. En drink bricka installerar runt källaren stången. Den har tre stöder och en rund form. Bara Skjut de två halvorna tillsammans runt stången, och installera stöder. Denna typ av bricka är relativt lätt att göra om du har rätt verktyg. Du behöver ett stort pussel och en 1-tums tjock styrelsen att börja. Skär en stor cirkel av omkring 2 fot i diameter, och klipp ut en cirkel diametern på din pole. Slutligen skär hela i hälften, och montera den runt din Polen.