Husägare säkerhetsförfaranden

Villaägare bör ha säkerhetsprocedurer för att skydda sig själva och sina nära och kära samt att egenskapen stjäls eller skadas. Många bostadsrätt, planerad eller gated communities har obligatoriska säkerhetsprinciper som hjälper till att skydda grannskapet och enskilda husägare. Nationella organisationer och försäkringsbolag tillhandahåller resurser för lärande om villaägare säkerhetsförfaranden. Kontakta ditt lokala polisen institutionen eller hem larm företag för information om som att meddela om du kommer från stan eller begär ytterligare säkerhet på grund av en besvärlig situation.

Ställ in säkerhetsrutiner

En husägare ska skydda sin egendom genom att installera sådana anordningar som rörelsesensor lampor och robust lås. Upprätta säkerhetsrutiner för att avskräcka inbrottstjuvar och hem inkräktare. Upprätta en checklista för att stänga och låsa dörrar och fönster, stänga nyanser och gardiner på natten, och se till att säkerheten lampor arbetar och utbränd lökar eller trasiga timers byts snabbt. Skriv en tydlig uppsättning riktningar för barnvakter eller äldre barn som är hemma ensam om vilka de ska ringa och var de ska gå i händelse av att en hem invasion eller annat akut gör det nödvändigt för dem att lämna hemmet.

Granska gemenskapens säkerhetskrav

Bekanta dig med gemenskapen bostäder obligatoriska husägare säkerhetsprinciper. Dessa kan omfatta att ge gemenskapens säkerhetsavdelning med kopior av licenser eller listor eller namn för alla godkända boende, gäster och besökare. Granska gemenskapens husägare säkerhetsförfaranden noga, som särskilda åtgärder kan behöva vidtas för att bevilja åtkomst till entreprenörer att arbeta på ditt hem. Politiken har också särskilda krav för hem belysning eller säkerhet larmsystem, och kan kräva husägare att ge gemenskapen säkerhet företagets personal med nycklar och koder.

Lära av resurser

Dra nytta av klasser, workshops och andra resurser som finns tillgängliga för att hjälpa husägare upprätta effektiva säkerhetsrutiner. Neighborhood Watch programmet National Sheriffs Association ger utbildning och information för enskilda husägare som grupper i samhället. National Rifle Association vägrar att vara offer program erbjuder kurser i personlig och hem säkerhet. Många lokala polismyndigheter erbjuder workshops i hem säkerhet eller kommer att besöka ditt hem för att bedöma hemsäkerhet och göra säkerhet förbättringsförslag. Din husägare försäkringsbolag kan också vara en bra resurs och kan skicka en representant för att hjälpa dig att upprätta säkerhetsförfaranden för ditt hem.