Hur väl en ånga mopp sanera?

Hur väl en ånga mopp sanera?

Rengöra golven utan hård användning av kemikalier är ett måste för många familjer. För husdjur och barn har hög prioritet, och något att äventyra det är inte värt risken. Steam moppar tar oron och jobbigt ut att få en mängd olika golvytor ren. Inte bara göra de rena utan kemikalier, men många av dem snygga golv också.

Temperatur för desinfektion

Den lägsta temperaturen för att döda livsmedelsburna material är 165 grader F, men Centers for Disease Control rekommenderar 212 grader F att ta bort en större mängd bakterier. En temperatur på 130 grader F behövs för att döda dammkvalster, beroende på miljö, hälsa och säkerhet Online. Definitionsmässigt bör steam moppar sanera när vattnet når en kokpunkt av 212 grader F. husägare noggrant undersöka enheter, dock, eftersom ånga kan kyla så mycket som 100 grader F när den färdas på golvet.

Bästa Sanitizing moppar

Enligt recensioner på ConsumerSearch är ånga moppar som fått positiva recensioner Haan FS-20 Sanitizing Steam Mop och Haan SI-35 Slim och ljus Sanitizing Steam Mop. FS-20 sanerar på bara en minut, och förutom sanitizing golvytor, det kan användas för att rengöra bakterier i badrummet, på bänkskivor eller döda dammkvalster på klädsel. Även med huvudet mindre ånga, SI-35 Rengör och sanerar väl. Dess vattentank är större och flyttbara, jämfört till FS-20, men kan inte användas för att rengöra alla ytor än golv.

Bästa Steam moppar

För moppar som steam clean men som inte sanera, överväga Bissell 1867-7 Steam Mop. Gynnsamt granskas för dess förmåga att rensa i trånga utrymmen och dess stor vattenbehållare. Det är möjligt att sanera med denna ånga mopp, men det måste hållas på plats i 15 sekunder, vilket kan skada golv och ta lång tid att rengöra ett stort golv. Shark Steam Pocket mopp S3501 är ett populärt val när sanering inte är en prioritet, men det kostar mer än de Haan FS-20, som snygga. Moppen har som ska pumpas för att släppa ut ånga, som kan vara tråkiga. Ett test körde förbi "Wall Street Journal" fann att moppen är bra på rengöring fläckar, dock - bättre än Bissell 1867-7.

Överväganden

Forskning innan de köper en ånga mopp, hur lång tid det tar för moppen att släppa ut ånga vid rätt temperatur. För rum av en betydande storlek, kan med en ånga mopp med långsam utsändande gånger göra för en mödosam reningsprocessen. Tycker också, om hur du vill använda renare--bara för golv eller andra ytor, alltför.