Hur vägglöss komma till hemmet

Hur vägglöss komma till hemmet

Ingen vill ha vägglöss i sitt hem. Dessa små skadedjur är äckligt och ond, ofta bita folk hela natten när infekterar en madrass. Verkligheten är dock att vägglöss helt enkelt inte visas ur luften. De måste komma från någonstans. Att veta var de kanske kommer hjälper dig att förhindra ett angrepp.

Begagnade möbler

Alltid komma ihåg, när du köper möbler som någon annan har använt i sitt hem, du vet inte vad som ingår med som möbler. Vägglöss kan dölja inom en madrass, stol eller soffa och du kan aldrig se dem förrän det är för sent. Inspektera alla möbler innan du köper den för att säkerställa att det inte är angripna. Leta efter små bruna fläckar eller fläckar överallt på stoppningen. Detta är ett tecken på vägglus avföring och innebär att du bör gå bort snabbt.

Resor

Om du reser ofta, är exponering för vägglöss en verklighet som du måste förberedas. När du bor på ett hotellrum som har vägglöss, krypa skadedjur in i ditt bagage eller kläder, söker en varm plats att gömma. När du kommer hem, de flyttar du snabbt från deras lagringsplats Rekommenderad livsmiljöen av en madrass. För att förhindra detta, alltid tvätta kläder i varmt vatten efter återkomsten från Hotell, och hålla ditt bagage på montrar och från hotel golvet.

Person till person överföring

Om en person har vägglöss i sitt hem, får hon bära dem omedvetet med henne när hon går i världen. En vägglus kan exempelvis lifta på en person som tar bussen till teatern. Längs vägen, kan några buggar hoppa på i bussen stolarna, medan några fler gräver ner i teater stolarna. Sedan, nästa personer som använder dessa platser kommer att plocka upp några extra hyresgäster i deras kläder, deponeras på sina hem.

Från grannarna

Om du bor i en lägenhet eller ett hyreshus, är det tänkbart att du kunde få en vägglus problem när grannarna går på semester och få buggar tillbaka med dem. Insekter kommer att resa genom en byggnads insekt-stora vägar, ledningar och rör innanför murarna och flytta från en svit till en annan. Även om du inte personligen reser mycket, behöver du fortfarande att hålla ögonen öppna för vägglöss eftersom de kan visa genom metoder som denna.