Hur tråd Split-krets kärl

Hur tråd Split-krets kärl

Ett eluttag med två plug portar kan kopplas till en krets, eller den kan delas till två separata kretsar. Den split ledningar har elektriska fördelar för apparater som använder stora mängder elektricitet och uttag som används för att koppla in sex socket överspänningsskydd. Alla kärl som drar för mycket ström kommer att överhettas och trip kretsbrytaren. Split kärl har mindre chans att snubbla brytare eftersom två kretsar kan underlätta mycket mer makt än bara en.

Instruktioner

•Välj en plats på en vägg för kärlet. Kör en regeldetektor över muren från den valda platsen till taket att söka efter eventuella hinder bakom väggen som kan medföra att kabeln kör på plats.

•Shut av strömmen med stora "main" omkopplaren på panelen breaker. Lossa skruvarna anläggning på panelen omslaget och ta bort den. Se till att inte röra de två stora kablarna anslutna till uttagen topp eftersom de genomför el.

•Trace runt papper mönster med rutan vägg, eller spåra rektangel runt den baksida änden av rutan själv. Skär längs penna linjer med ett Gips såg för att göra en öppning för elektriska lådan som kommer att hålla utloppet.

•Fäst den ena änden av en 12/3 Romex kabel till kroken av en fisk tape och wrap eltejp runt kroken och kabel. Skjuta fisk bandet ner väggen från vinden till panelen breaker. Anslut den andra änden av Romex fisk Tape och springa ner väggen till öppningen i gips för uttaget.

•Kapa plast jackan runt utsidan av Romex på längden med en mattkniv. Göra en 8-tums slit i båda ändar av kabeln. Skär bort det slit med jackan i båda ändar. Band 1/2 tum av isoleringen från röda, svarta och vita trådar i båda ändar. Tryck trådarna i slutet utlopp i kabel-port på rutan elektriska.

•Tryck drywall klämmor på remodel elektriska rutan bakom, eller mot insidan beroende på att göra av elektriska fält. Skjut rutan genom öppningen och när klämmorna når insidan av väggen de kommer knäppa tillbaka på plats. Dra åt skruvarna på övre högra och nedre vänstra av rutan till ombonad klämmorna mot insidan av väggen.

•Ta bort fliken på kärlet mellan de två mässing terminalerna av gripande flikarna med tång nål näsa och böja metall fram och tillbaka tills det fäster. Anslut den svarta kabeln från Romex till en mässing terminal genom att vrida exponerade kabeln runt terminalen med medurs varv och dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel. Anslut den röda Romex sladden till den andra terminalen mässingen, och Anslut den vita kabeln till silver terminal på motsatta sidan av kärlet. Anslut en koppar jordledning till gröna terminal skruven på ett hörn av kärlet.

•Anslut den vita Romex kabeln till neutral bus bar i panelen breaker. Neutral baren kommer att fastställas av den stora vita kabeln ansluten till stora terminalen i ena änden. Driva den exponerade tråden i en gratis-terminal och dra åt skruven. Anslut en koppar jordledning till marken bus bar hålla koppar och gröna kablarna. Dra åt denna tråd på sin terminal ordentligt.

• Anslut röda och svarta kablar till dubbel brytare terminalerna och dra åt skruvarna för terminal. Klipp anläggning klämman på innehavaren baren bredvid två gratis kretsbrytaren öppningar på panelen. Koppla in stiften i andra änden av dubbel brytare i de mottagande hamnarna på panelen.

•Kontrollera alla anslutningar vara vissa varje tråd är i korrekt terminalen. Tryck in trådarna i rutan väggen och montera kärlet till rutan med de övre och nedre skruvarna. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt dessa skruvar. Lägga täckplåten på över utloppet och dra åt skruven anläggning med en slitsad skruvmejsel.

•Break de två punch-out flikarna av brytare panel locket för att göra en öppning för den nya dubbla brytare växeln. Använda tång nål näsa att greppa flikarna och böja dem tills de släpper. Byta locket på panelen brytare och dra åt skruvarna för jordbruksföretag med en stjärnskruvmejsel. Tur "main" makt slå tillbaka på och testa kärlet.

Tips & varningar

  • Inte tråd en krets från panelen brytare om du inte har elektriska utbildning eller erfarenhet. Svåra skador och kostsamma skador kan bero på felaktig ledningar i hemmet.