Hur tråd ett högspänning kärl

I de flesta hem, det finns två olika typer av kärl: standard låg spänning kärl (115 till 125 volt) och högspänning kärl (220-250 volt). Standard kärlen är de som du använder varje dag för saker som sätter i en dammsugare eller en mixer. Högspännings-kärlen är mer vanligt förekommande leverera ström till din torktumlare, matlagning utbud och luftkonditioneringen. Medan det är varnade för att arbeta på ett högspännings-kärl kan vara extremt farligt, om du har ström av, är det inte farligare än att arbeta på en standard utlopp. I de flesta hem matas högspänning kärlet från en dedikerad krets, vilket innebär att brytaren blir en dubbel storlek brytare utfodring bara det kärlet. Om du känner dig säker, så är här hur tråd ett högspännings-kärl.

Instruktioner

•Innan du börjar arbeta på ledningar nya högspännings-kärlet, har du att vara säker att kretsen är OFF. Detta är extremt viktigt eftersom en elektrisk stöt från en 240-volts krets kan vara dödlig. Hitta den 2-polig brytare som matar kärlet och stänga av. Sedan placera en anteckning på den elektriska panelen som du arbetar med elektriskt. Om din skyddslock har ett lås, sedan använda den här.

•När du hitta kretsbrytaren och du har stängt av, huvudet tillbaka till kärlet och testa det med en Spänningsprovare. Om du läser ingen spänning, sedan fortsätta. Om du läser spänning, då du inte har hittat rätt brytaren ännu, så försök igen.

• Nu som makten om definitivt av, använda skruvmejsel att ta bort skruvarna som är att säkra täckplåten till kärl.

•Ta bort två skruvarna som är att skydda kärlet till rutan vägg. Dra försiktigt ut kärlet ur lådan med hjälp av toppen och botten fästplatta. När du får kärlet ur lådan, testa det för spänning igen. (Du kan aldrig testa för spänning tillräckligt många gånger!)

• Du kommer att märka att det finns en traditionell svart, vitt och koppar ledningar på plats här. Viktig anmärkning: om det finns en vit tråd ansluten till kärlet, det är inte neutrala. Det är en annan het foder. Högspänning kärl kräver inte en neutral, så den vita kabeln används alltid som en andra linje, om inte apparaten är en spis där en 120-volts matning behövs för att köra en klocka. I detta fall bör du se en svart och röd tråd ansluten till kärlet och en vit tråd, wire-nutted i rutan vägg.

•Lossa skruven terminalerna på kärlet och ta bort kablarna. Avskurna exponerade tråd med din tråd strippor och skala bort ca 3/4 inches av isolering så har du en ny uppsättning sladdar att arbeta med.

•Lossa terminalerna på nya högspännings-kärlet och Anslut kablarna till kärlet. Eftersom båda linjerna bär ett foder som det ingen spelar roll vilken skruv som de få anslutas till så länge det inte är marken skruven. Om din vägg om du är metall, sedan se till att din jordledning är pigtailed med en svans ansluten till kärlet och den andra till metall vägg box marken skruven.

•Om det vita fodret gör inte redan har en remsa av svart eltejp runt den, gör det nu. Detta är ett kodsystem som signalerar att raden inte är en neutral och att det används som foder.

•Wrap en remsa av eltejp runt kärlet för säkerhet resonerar och resecure det till rutan med de två ingår långa skruvar. När det är klar, Använd de små skruvarna för att säkra täckplåten på plats.

•Med allt ihop igen, växla kretsbrytaren tillbaka på. Använd din Spänningsprovare för att kontrollera kärlet för korrekt ledningar. Placera en bly i det vänstra spåret och en bly i rätt plats. Du bör läsa 240 volt. Nästa, hålla en bly i det vänstra spåret och sätt den andra bly i botten marken kortplatsen. Du bör läsa 120-volt. Hålla ledningen i marken slot och flytta din andra leda till rätt plats och du bör åter läsa 120-volt. Om du får dessa avläsningar, har sedan du fast ett högspännings-kärl. Bara koppla in apparaten igen och du är klar!

Tips & varningar

  • Om du har några bekymmer alls, ring en licensierad elektriker.
  • Se alltid till att strömmen är avstängd innan du arbetar på electric--speciellt på en 240-volts linje!