Hur tråd en 208 Volt armatur

Hur tråd en 208 Volt armatur

Lysrör är inte det mest behagliga belysning valet. Men det är det billigaste att makt och många kontorsbyggnader, bibliotek och skolor fortfarande använda den som standard belysning. Denna artikel beskriver det korrekta sättet att säkert tråd en armatur. Amatör DIY entusiaster bör inte försöka göra detta om det inte är rimligt säker på deras förmåga att identifiera elektriska komponenter.

Instruktioner

• Använd din flathead skruvmejsel för att ta bort gaveln av armaturen. När gaveln är avstängd, skjut linsen bort av armaturen. Med båda händerna, nyp ihop stiften som håller elektriska ledningar locket på plats. Dra den för att ta bort.

•Locate inkommande och belysning fixtur ledningar. Skär dem alla till samma längd tills de rör. Hitta de två gröna "mark" kablarna och sedan skruva den som kommer från fixturen i skalet av fixturen.

•Strip tillbaka isoleringen från jordledaren leder från strömkällan. Använda din tråd strippor, ta tag i den exponerade kopparen och böja det till en krokiga kurva.

•Ta bort skruven från den tråd som leder in i armatur avsats. Placera båda marken sladdar tillbaka under skruven och åter fästa till armaturen. Se till att slutet av koppar kroken går medurs.

•Hitta vit (neutral) kabeln som kommer från strömkällan. Med hjälp av tråd strippor, remsa hälften av isoleringen från spets.

•Locate neutral tråd kommer från fixturen och sedan band 1/2 tum av isolering från spets. Med banvakts tång, placera de två nakna ändarna tillsammans och vrida dem i en spiral. Placera en tråd mutter på tips av de två kablarna och sedan vrida medsols.

•Hitta svart (varmt) kabeln som kommer från strömkällan. Hitta den svarta (varma) kabeln från fixturen, som har märkt "120/208 volt." Om det inte är märkt, leta efter den svarta kabeln. Band 1/2 tum av isolering från varje svarta kabeln och sedan vrida tillsammans med returers tång. Placera en tråd mutter på exponerade tips av de två svarta kablarna och vrida medsols.

•Tuck kablar in i fixturen och Ersätt den flyttbara elektriska ledningar täckskylt. Byt ut linsen och slutet locket.

Tips & varningar

  • Använd svart 120/208 volt tråd och inte orange 277/480 volt tråd. Armaturen fungerar inte om du använder orange kabeln. Kontrollera att alla wire nötter är vridna fast eller en lös anslutning kommer att inträffa och lamporna fungerar inte.