Hur till reparera emaljen på en länsvatten som förstördes av Declogger

Hur till reparera emaljen på en länsvatten som förstördes av Declogger

Vätskan rinna städare, som består av starkt frätande kemikalier att upplösa pipe blockeringar och träskor, kan skada många omgivande ytor såsom emalj på ett handfat. Om vatten ryggen upp i diskbänken och avloppet renare flyter i det, börjar renare etch eller lös färgytan. Om din diskbänk är redan skadade på grund av en declogger, är den enda lösningen att måla om den. Tillämpa emalj liknar tillämpa andra färger.

Instruktioner

•Kapa genom någon fogtätning i ytterkanten av diskbänken, med hjälp av rakblad. Drag av täta med fingrarna.

•Placera på disponibel gummi handskar och tillämpa 2 till 3 matskedar aceton på en trasa. Torka alla ytan på diskbänken för att ta bort fett och smuts.

•Sand alla ytor av diskbänken med en bit av 320-slippapper, bara tills ytan är grov vid beröring. Skölja ur diskhon för att ta bort allt slipdamm och sedan torka den helt torr med en ren handduk.

•Använd målartejp till disken kring diskbänken, att alla fixturer och avloppet att skydda dem från färgen. Placera dropcloths på golvet och räknare och tejpa dem över väggar och backsplashes i närheten.

•Öppna en spray kan av bindningmedel och tillämpa ett 1/8-tums lager på alla ytor av diskbänken med kort vänster-till-höger spray linjer. Överlappning varje slag av hälften att säkerställa full täckning och hålla kan åtminstone 6 inches bort från diskbänken ytan. Bindningmedlet förhindrar emalj peeling bort senare. Efter använder bindningmedlet, vänta tills det torkar helt och känns inte klibbigt.

• Öppna alla fönster och dörrar att främja ventilation. Don skyddsglasögon och respirator. Fyll en pistoler för att måla med akryl uretan emalj i önskad färg.

•Spray diskbänken med en enda, ljus lager emalj färg och vänta 15 minuter att torka. Applicera två mer lager av emalj färg på samma sätt, så 15 minuter mellan varje lager.

•Ta bort maskeringstejp från diskbänken ytor omedelbart innan färgen helt botar. Vänta minst 48 timmar innan du använder diskbänken.