Hur till ren och lysa injekteringsbruk på keramiska plattor golv

Hur till ren och lysa injekteringsbruk på keramiska plattor golv

Keramiska plattor golv är ett vackert tillskott till valfritt rum i huset. Det finns så många stilar--rustik, moderna, traditionella, funky-- och är en stor del av inredningen i badrum, kök, foajé, den eller matsalen. Dock med tiden, kan fogarna mellan plattor bli smutsiga och missfärgad. Lär dig ordentligt ren och lysa injekteringsbruk så ditt kakel golv ser sitt bästa.

Instruktioner

•Om injekteringsbruk är ljusare, spraya med en 50/50 blandning med blekmedel och vatten. Låt blandningen sit i 30 till 45 minuter, sedan skura kraftigt med en fast tandborste. Det finns ingen anledning att skölja bort blekmedel vattnet. Metoden har en hel del armbåge fett, men de fantastiska resultat pågå i månader.

•Om injekteringsbruk är en mörkare färg, skapa en rengöring pasta genom att blanda väteperoxid med bakpulver. Gnid pasta blandningen i fogarna i en cirkulär rörelse med hjälp av en gammal disktrasa. Låt pastan sitta i ungefär en timme. Sedan skrubba med en fast tandborste tills fogarna är ren. Ta bort alla pasta genom att torka av med en våt trasa.

•Använd injekteringsbruk sealer med en liten skum borste efter injekteringsbruk helt har torkat. Injekteringsbruk sealer skyddar från färgning och mögel tillväxt. Injekteringsbruk sealer är tillgänglig på ditt lokala hem förbättring butik.