Hur till omsorg for små krukväxter African Violet växt

Hur till omsorg for små krukväxter African Violet växt

Saintpaulia är små blommor vanligen odlas som krukväxter i hemmet. De är infödda till varma klimat och tål inte temperaturer under 60 grader Fahrenheit. De blommar små blommor i en rad olika färger inklusive röd, rosa, vit och lila, som blommar kontinuerligt om rätt vård.

Instruktioner

•Maintain rumstemperatur mellan 70 och 80 degrees Fahrenheit under dagen och 60 till 70 F under natten. Du kan behöva flytta en African violet växande på fönsterbrädan från m fönstret under kyliga nätter, enligt Purdue University.

•Placera en liten African violet nära andra växter för att öka luftfuktigheten eftersom växter avger fukt. Alternativt använda en rum luftfuktare eller placera det krukväxter violett på en grunda behållare fylld med vatten och grus så växten sitter ovanför vattnet, inte i det. En fuktig källare eller badrum kan också vara ett bra ställe att växa en African violet.

•Grow en African violet växt i ett ljust område i hemmet, men inte i direkt solljus utom under vintern när del solljus är OK. Att placera anläggningen nära ett norr - eller åt öster fönster ofta fungerar väl eller 8 till 12 inches från en cool, fluorescerande ljus som slås på cirka 14 timmar om dagen, enligt University of Missouri.

•Water en African violet när jorden är torr vid beröring och vattna den grundligt nog att vatten börjar komma ur dräneringshål. Inte alltför vattna så att jorden är dyblöt. Det bör vara något fuktig. Efter vattning, avyttra den extra vattnet i dränering skålen.

•Fertilize an African violet under våren, sommaren och hösten endast när det inte växer bra. Använda en krukväxt gödselmedel och följa schemat och dosering belopp på etiketten. men, kom ihåg det är bättre att under-befrukta en African violet än över gödslar.