Hur till omsorg for en stjärna orkidé

Stjärna orkidéer är en vacker och unik medlem i familjen orkidéer. Med rätt omsorg och uppmärksamhet, kan Star orkidéer växa till över 15 inches i höjd med stjärnan formade Blom som kan nå upp till 7 inches i diameter. Stjärna orkidéer är en mycket förlåtande växt, och kräver mycket lite uppmärksamhet. Fylla ditt hem med en söt doft på kvällarna, kommer denna anläggning producerar vackra blom av vitt till grönaktigt vit och lägga till en underbar accent till valfritt rum.

Instruktioner

•Plant din Star orkidé i en korg eller kruka med bark eller lös planteringsår material som tillåter bra dränering när du vattna växten. Med hjälp av en jord som håller vatten kan orsaka rötterna att ruttna, förstöra växten.

•Hitta en plats i ditt hus som erbjuder en skuggig område för din Star orkidé, där det inte kommer att utsättas för direkt solljus. Alla fönsterkarm eller hörn som inte är direkt i en sökväg för solljus bör vara perfekt.

•Water din Star orkidé endast när det planteringsjord materialet börjar torka. Vattning eller hålla din Star orkidé i våt jord kommer att orsaka rötterna att ruttna, som kommer att förstöra din anläggning. Hittar att Star orkidén kommer att kräva mindre vatten under vintermånaderna, när det har blommar länge.

•Förvara den omgivande temperaturen av din stjärna orkidé miljö mellan 70 och 80 grader Fahrenheit under dagen, och mellan 60 till 68 grader över natten.