Hur till Check till se om Fönstren är läcker luft

Beroende på vilken del av landet du bor i, vädret börjar vrida kallt mellan September och November. Faktor i blåsiga dagar, den riktning som vinden blåser och dåligt väder som gör luften känner mer kylig än det egentligen är, och ditt hus kan förlora värdefull värme om dina fönster läcker luft. Det är viktigt att du gör ditt hem som air tight som möjligt. Här är några tips och tricks för att avgöra om du har läckande Fönstren.

Instruktioner

•Ljus matchen och håll den 2 eller 3 inches från varje fönster. Om röken försvinner eller om flamman slocknar snabbt, då har du sannolikt dragiga fönster.

•Recall om du hade frost visas på insidan av din fönsterrutor under förra vintern. Så, var detta ett definitiva symptom av kall luft läcker i runt ditt fönster och in i rummet.

•Notice en gardin eller blind fladdra, även mycket lätt, när vinden blåser. Om detta händer, luften sipprar i runt kanterna på Fönstren och flytta dem.

• Se om din windows ånga på insidan när fukt eller luft kommer runt rutorna under en sen höst eller vinter regn eller annat dåligt väder.

Tips & varningar

  • Windows i äldre hus har speciellt en tendens att läcka luft som stiftelsen lägger sig och trä casement och rutor runt dem blir gammal.