Hur till Check om makt är att få till min termostat?

Om du har en digital eller analog termostat, du kan få se en avläsning vid enheten, men din luftkonditionering eller ugnen är fortfarande inte slå på. Termostaten använder 24 volt ström kommer från pannan eller luftkonditioneringen. Om det finns ingen ström till denna tråd, kommer termostaten inte att skicka en signal till VVS-system att slå på den. Du kan kontrollera om makten själv med några hushåll verktyg.

Instruktioner

•Kontrollera kretsbrytaren. Gå till din brytare och leta efter brytaren som driver ugnen eller luftkonditioneringen. Om dessa brytare är trippade, aktivera dem igen och sedan försöka slå på ugnen från termostaten.

•Kontrollera strömbrytaren. Det finns power-knappen på sidan av HVAC enheten. Se till att det är i "På" läge, annars termostaten kommer inte slå på den. Försök att slå på enheten med termostaten.

•Ändra batterierna i termostaten. Om allt verkar vara fast ordentligt, vara batterier i termostaten för svag för att slå på VVS enheten. Försök att slå på systemet efter omväxlar batterierna.

•Känn kraften tråd till termostaten. Använda en multitester, växla testaren till ett cellområde som mäter 24 volt AC. klipp Mönja till makten tråd och svart bly till negativ tråd. Om det finns ingen ström till termostaten kommer att då du behöva ringa en professionell elektriker för att köra en ny tråd från VVS enheten till termostaten.