Hur till återvinna din stängsel tråd

Hur till återvinna din stängsel tråd

Det är fult till dig, men det gör inte det sopor. När du uppgraderar metall staket i din trädgård, kan den gamla stängsel få dig några snabba pengar, återvinnas och smälte in i nya metall, eller pressats till användning i någon annans hem. Alla metaller är 100 procent återvinningsbart, och återvinning sparar energi och råvaror. Välj den smidigaste metall fäktning återvinning metod för dig efter grundläggande forskning och få gröna.

Instruktioner

•Ta din stad att se om metall fäktning accepteras som en del av din kommunalt återvinning. Invånarna i Montgomery County, Maryland och North Berkeley County, West Virginia, kan återvinna sina staket lokalt. Fråga om storlek och lagring av material, eftersom din gemenskapen får införa bestämmelser på hur mycket fäktning du kan återvinna samtidigt.

•Håll en magnet till din metall staket att testa för järn. Om magneten fastnar, ditt stängsel är järn, eller innehåller järn. Om magneten inte, är det icke-järnmetaller. Ring skrot metall återvinningsföretag och rädda varven i din kommun att se vilket pris de erbjuder för metall, antingen järn eller icke-järnmetaller, beroende på vilken typ av staket som du har. Kolla med flera av dessa företag att hitta de bästa tillgängliga pris. Sedan ta med metall staket till en skrot metall återvinningsföretag eller salage gård, och få betalt för återvinning.

•Give ett metall staket i gott skick för att en ideell som skulle kunna använda den. Till exempel accepterar San Diego Habitat for Humanity icke-Rostig metall stängsel i gott skick på dess återställning. Materialet säljs sedan, med intäkter oavkortat går till att finansiera projekt som livsmiljö.