Hur tätt packa en vägg med cellulosa som har glasfiber isolering

Bara för att ditt hem var isolerade med glasfiber isolering när det byggdes betyder inte att den har tillräcklig isolering idag. Isolering förvärras och lägger sig under åren, vilket innebär att de flesta av skydd kunde sitta i nedre halva väggen, med övre hälften i huvudsak ihåliga. Blåst i isolering fyller i oavsett luckor har utvecklat.

Instruktioner

•Hitta varje stud i väggen. Gör en penna märka halvvägs mellan varje par av dubbar, sex eller åtta inches under taket.

•Ställ in slutet av fläkten slang mot väggen över en penna mark. Spåra runt slangen, vilket gör den lite bredare än hålet cirkeln. Upprepa denna spårning för varje märke. Klipp ut spårade cirklar med en sticksåg.

Ladda isolering fläkt med cellulosa isolering. Skjut slangen ända in i det första hålet, så i slutet av slangen blir till botten av inre hålighet i väggen.

• Starta fläkten. Fyll hålrummet inuti med cellulosa isolering samtidigt som du drar långsamt slangen. Helt fylla utrymmet. Upprepa fyllningen för varje hål.

•Spray skumisolering i munnen på varje hål, låta den expandera utåt. Jämna ut med gips kniv. Upprepa detta för varje hål. Låt torka i minst en timme skumisolering.

•Häng en tapet gränsen längs toppen av väggen för att täcka de lappat hål.