Hur tar man bort uppsättning fläckar

Det händer att alla, även de erfarna hemmafruar. Försök ditt bästa för att "Skrika" ut varje fläck du se innan det blir till brickan, men när kläderna är torra och mjuka, du märker att senap eller gräs fläckar du missat. Det kan vara frustrerande att se en favorit tröja eller byxor potentiellt förstört av en som fläck. Som fläckar är ökända för att vara svåra att få bort, men med lite uthållighet, är det möjligt.

Instruktioner

•Soak objekt i en lagring badkar, handfat eller badkar i varmt vatten i 10 minuter. Det varma vattnet kommer att koppla av fibrer av kläder och låt fläcken nås enkelt genom rengöringsprodukter.

•Ring ut artikeln något, hålla den drypande våt. Tillämpa Shout eller Spray 'n' Tvätta grundligt på fläcken och gnid in fläcken. Låt sitta i 10 minuter så att produkten att sjunka i artikeln.

•Kontrollera en pasta med bakpulver och vatten. De exakta belopp av varje kommer att variera, så experimentera med det lite. Vill du våt men inte för tunt. Grundligt gnider klistra in fläcken över Shout eller Spray 'n' Wash Låt det sitta i 10 minuter.

•Lägg till vit vinäger till varmt vatten i lagring badkar, handfat eller badkar, vilket gör det en halv-och halv blandning. Blötlägg objektet i blandningen i 15 minuter. Ta bort och ringer ut tills fortfarande våt men inte droppar.

•RUB vad finns kvar av bakpulver klistra in fläcken en gång mer, tillsammans med Shout eller Spray 'n' Wash Detta gör att produkten som skall i överflöd inuti fläcken under tvättprocessen.

•Köra vatten i din tvättmaskin, lägga till din normala tvättmedel, blekmedel (om objektet är vita) och den rekommenderade mängden OxiClean. Lägga till objekt i tvätten och låt det dra i 10 minuter när brickan är fylld men innan det börjar tvättcykeln.

•Kontrollera artikeln för fläcken. Om det har tagits bort, torka den post som vanligt. Om inte, inte tillåter artikeln att torka och upprepa processen. Ibland bara en mer springa genom denna process behövs, så försök igen innan den ger upp. Det tar lite tid men är värt det för din favorit tröja eller byxa set.

Tips & varningar

  • Kontrollera ditt vatten är alltid varmt, eftersom detta gör att produkterna mer noggrant sjunka in och arbeta.
  • Använd aldrig rengöringsmedel som nämns här på torr-Rengör endast eller känsliga tyger, eftersom de kan skada materialet. Blekmedel kan vara ett farligt irriterande för ögon och hud. Var alltid försiktig när du använder den.