Hur tar man bort slangen på en Dyson dammsugare för sällskapsdjur hår

Hur tar man bort slangen på en Dyson dammsugare för sällskapsdjur hår

En Dyson DC28 djur är en Dyson dammsugare för att plocka upp djurhår, tillsammans med smuts och damm. En Dyson är annorlunda från de flesta dammsugare eftersom istället för att använda påsar och filter för att fånga damm, det använder en patenterad cyclone teknologi som snurrar smuts från luften. Detta gör att dammsuga att aldrig förlora sug medan vakuum fungerar korrekt. Om vakuum förlorar sugkraft, är den troliga orsaken en täppa någonstans. En av de första ställena att leta efter täppa skulle vara i vakuumslangen.

Instruktioner

•Lossa Dyson dammsugare. Dra den gula fliken från dammsugaren. Du hör en snapin eller pop när den är fullt utdragen. Detta är vad håller vakuum handtaget på plats.

•Dra upp på handtaget för att ta bort handtaget från slangen. När handtaget är borttagen, kommer att slangen falla nedåt. Du kanske vill hålla slangen uppåt för att förhindra att damm och smuts från att falla ur slangen.

•Lift upp på fliken gul nedtill på slangen. Som du dra fliken upp kommer slangen loss från vakuum bas. När slangen är bort från vakuum bas, är det nu helt fristående.