Hur tar man bort Scorches på järn plåtar

Hur tar man bort Scorches på järn plåtar

När de blir för varmt, kan metallplattor oxidera, vilket resulterar i mörka brännmärken. Dessa skapa fula fläckar och äventyra den färdiga utseendet av metal. Scorches förekommer ofta på plåtar av kläder stryker, där en hög koncentration av värme uppstår. Scorch märken som sitter på ytan av järn plattan kräver inte metoder för hårborttagning som skadar ytterligare belägga med metall, till exempel nötning eller starka syror. Ta bort brännskador genom fläcken överföring, upplösning och polering.

Instruktioner

•RUB en bar tvål på en brännskada på en kläder järn. Slå järn på medium och vänta på att värma. Arbeta plätera av järn och tillbaka på en gammal trasa för att torka bort så mycket bränd fråga som möjligt.

•Combine lika delar vit vinäger och salt i en kastrull. Värm blandningen tills saltet löser sig och vinäger är ångande. Gnid lösningen på brännmärke med en mjuk trasa eller bomull bollar.

•Mask alla angränsande aluminium eller plast-delar med papper tejpade i kanterna. Spraya det som återstår av brännmärke generöst med ugnen renare. Lämna ugnen renare sitta i några minuter. Skölj metallen med färskvatten.

•Crumple en bit aluminiumfolie. Polska järnet med skrynkliga folien, stannar efter några sekunder för att kontrollera ytan. Fortsätta polering tills en lämplig glans uppnås.