Hur tar man bort poolen avkastning utlopp

Simbassängen tillbaka utlopp är där ren filtrerade vattnet släpps tillbaka till din pool. Svåraste med att installera en pool tillbaka utlopp skär hål för utloppet under installationen. När hålet är skuren för återvändande utlopp, är installera och ta bort det relativt enkelt. Du kan behöva ta bort retur utlopp för byte eller installation av en kombination av pool ljus och utlopp.

Instruktioner

•Dränera din pool nedanför retur jet passande för att undvika översvämningar. Aktivera flera portar ventilen för filtret "rinna" för att sänka vattennivån.

•Vrid den riktat flöden utgång passande moturs och ta bort tillsammans med ögongloben. Detta ligger i poolen och där vattnet sprutar ut från.

•Vrid den den sista biten av riktat flöde utlopp passande moturs att ta bort. Tång kan vara nödvändigt att ta ett starkt grepp om pjäsen, särskilt om det har funnits länge.

•Scrape av silikontätning från utsidan av pool väggen. Gälla slangadapter montering från utsidan av pool väggen inåt tryck. Detta kommer att dyka upp från pool väggen.