Hur tar man bort mattan från aluminium

Mattan på aluminium är normalt återfinns i små fartyg, som Jon båtar, men kan också hittas på små flygplan. Mattan är installerad genom limning det aluminium golv och/eller nitning det på plats. Under loppet av tid, med regelbunden användning, kan mattan blekna eller riva. När mattan som över aluminium tårar, det blir en snubbelrisk och behöver bytas. Detta är en arbetskrävande projekt, men du kan göra på egen hand eller med hjälp av några vänner.

Instruktioner

•Knock huvuden av nitar håller mattan till aluminium genom att placera en mejsel klinga strax under rivet huvudet, hålla mejseln i 70 - 80 graders vinkel, sedan slående den trubbiga änden med en hammare.

•Gå till ett hörn och grepp mattan med tång. Dra mattan så mycket som möjligt. Infoga en måla skrapa under mattan och använda den i samband med tång både bända och skrapa den gamla mattan från aluminium golvet, utsätta limmet under mattan.

•Warm limmet med en värmepistol när mattan har varit helt drog från aluminium golvet. När limmet är varm, gallrat värmepistol och sätta på gummihandskar. Häll flygplan färg tunnare på limmet och låt den blöt i ca fem minuter.

•Scrape upp det gamla limmet en gång flygplan färgborttagningsmedel har indränkt i, med hjälp av paint skrapan. Detta kommer att ta betydande arbete för att få upp alla gamla limmet.

•Squeeze tvål med avfettningsmedel i en hink och Fyll hinken med varmt vatten. Mopp aluminium golvet grundligt. Skölj med vanligt vatten och låt lufttorka innan du installerar ny matta över aluminium.