Hur ta isär en dubbel-Handtag dusch

Hur ta isär en dubbel-Handtag dusch

Dubbel-handtag duschblandare kräver inte mer åtgärder för att ta isär än single-handtag kranar, men du behöver utföra mer arbete eftersom du har två handtag och medföljande ventilen stjälkar för att ta bort. Ta isär kranen i förberedelser för att installera en ny kräver inte dig att ha omfattande VVS-erfarenhet. Behöver du VVS-verktyg, som du hittar på en VVS-leverans butik eller välsorterade hem förbättring center. Borttagningsprocessen bör ta dig längre än en timme att slutföra.

Instruktioner

•Vrid av vattnet i huset genom att stänga de viktigaste vattenventil. Sätta på en kran full blast på en nivå under duschen, om möjligt, att lindra trycket något vatten kvar i VVS.

•Ta bort plast mössor från mitten av vattnet styr handtag och sedan tillbaka ut skruvarna gömd under locken. Om din dusch handtag inte har caps, ta bort skruvarna gömda i små skrymslen nära baserna av handtagen.

•Använd ett handtag avdragare för att ta bort handtagen om du de inte glider ur kranen lätt. Klämma handtag avdragare till handtagen och vrid inlägget medurs tills handtagen kommer gratis.

•För av metall ärmarna från kranen ventilen stjälkar, samt dekorativa täckplåten som sitter mot duschväggen. Använd en skiftnyckel ta bort muttern från ventilspindeln, om en är närvarande, och vass tång för att avlägsna eventuella behållande klipp eller stift från ventilspindeln.

•Clamp skiftnyckel på basen av ventil stam och vrid den moturs för att skruva spindeln från vattenpipa. Om basen av ventilspindeln sitter inuti väggen, sätt en back uttag över ventilspindeln och vrid den moturs.

•Sätt en sätet skiftnyckel i vatten rören i väggen. Vrid sätet skiftnyckel moturs tills du tar bort platser från båda vattenledningar.