Hur säkra en ekorre hus till ett träd

Precis som en fågelholk, kan en ekorre hus ge timmar av njutning för natur och djurliv älskare. Ekorre husen är små konstgjorda strukturer du kan bifoga till träd (eller andra strukturer) att tillhandahålla en plats för ekorrar att bo och ha kullar. Hängande en ekorre hus på ett träd så att det inte skadar trädet är en enkel process, men du måste se till att huset är stadigt och säkert.

Instruktioner

•Lay ekorren hus på en plan yta så att sidan av ekorre huset som kommer att gränsa intill trädet är vänd uppåt. Pencil Markera på den övre kanten på "tillbaka" till ekorre huset, 1/2 tum till 1 tum från den vänstra kanten. Upprepa processen för att göra ett identiskt märke på höger sida av övre kant.

•Sätt gängade inlägget av ett öga skruv mot en penna Markera och trycka ner fast i träet när du vrider det medurs. Fortsätt tills gängade inlägget är helt inbäddad i trä och ögat kroken kommer att inte längre vända. Infoga en annan öga krok på plats av andra pencil Markera.

•Measure träd bålen diameter, och skär en längd av 9-gauge rostfritt ståltråd ungefär en fot längre än den stammen diameter. Tråd ca 6 inches av tråd genom en av ögat skruvarna. Vrida den korta (6 tum) änden runt den längre del av din längd på wire cirka 10 gånger för att säkra tråd.

•Placera en stege mot trädet där du vill hänga ekorre huset. Klättra upp på stegen bär ett måttband. Håll i slutet av måttbandet och släppa den andra änden till marken för att mäta avstånd mellan 10 och 60 fot.

•Locate en horisontell träd delgrunden nära önskad plats och botten av ekorre huset på extremiteten med baksidan av huset mot trädstammen. Vira tråden runt baksidan av trädet och dra det åt ordentligt. Trä i slutet av kabeln genom tomma öga skruven och vrida den ombonade.

•Kapa bort all överflödig tråd med vass sax.