Hur reparerar jag min veranda vägg?

Hur reparerar jag min veranda vägg?

Reparera en veranda vägg är en process som en husägare med en minimal mängd av frimureriet erfarenhet kan åstadkomma. Veranda väggen är den väggen som stöder altan golvet. Dessa är vanligtvis tillverkade av aska block eller betong-inramade väggar. Den anledningen till sprickor eller brott i en veranda vägg behöver repareras är att de ger en startpunkt för elementen, orsakar allvarliga och kostsamma strukturella skador på väggen, på lång sikt.

Instruktioner

•Kontrollera i området där du kommer att göra arbetet. Om det är en aska block vägg måste du se om blocket är sprucket. Om det är knäckt, måste du ta bort blocket. Om det är bara mortel behöver inskränka du bara ta bort de dåliga murbruket, med hjälp av stämjärn och hammare chip mortel ur klyftan. Om det är en betongvägg, chip ut alla lösa fläckar, ren området med en stålborste.

•Öppna färdigförpackade mortel, om du reparerar en aska block vägg. Med hjälp av murslev, tillämpa mortel jämnt, cirka en fjärdedel av en tum tjocka. Smör på toppen av blocket med murbruk och tryck försiktigt blocket på plats. Fyll i alla områden runt kvarteret, med murbruk. Om du lapp en betongvägg, använda väggen lapp och tillämpa den på väggen med en murslev.

•Scrape överskott mortel med en stålborste, efter att låta det torka. Om du använder en vägg patch, skrapa runt kanterna för att ta bort eventuellt överskott från plåstret.

Tips & varningar

  • Gör inte detta projekt om det är regn i prognosen. Båda används behöver minst 24 timmar att bota.