Hur polska Shattuckite

Hur polska Shattuckite

Shattuckite är en koppar silikat mineral ofta bildar tillsammans med malakit, en koppar karbonat mineral. Shattuckite är grov och sträv men när polerad slät och blank, det är en stark reflektor av ljus, ljusa nyanser av blått. Polering är nyckeln till att göra shattuckite en värdefull mineral. Lyckligtvis, du kan ta fram bäst i shattuckite med hjälp av en vanlig sten polermaskin.

Instruktioner

•Inköpt en tumla polermaskin online eller från en konst- och hantverk butik. Lägg till shattuckite stenarna du vill polera till tumlaren, fyller det två tredjedelar av vägen.

•Lägg till en slipande grus eller sand-liknande material med shattuckite tillsammans med ett flytande smörjmedel. Vatten är den vanligaste smörjmedlet. Pimpsten, kiselkarbid, chrome oxid, aluminiumoxid och valnöt skal används ofta till polska shattuckite i en torktumlare polermaskin. Liten, kontrollerad urholkningen av shattuckite av grus i tumlaren skapar en slät, blank-liknande glans. Exakta mått beror på storleken på tumlaren.

•Låt tumlaren körs i tre dagar för måttligt släta klippor och upp till 10 dagar för ojämna shattuckite stenar. Upprepa denna process tre gånger, varje gång minskar storleken på grus. Stenarna glida förbi en annan med grus mellan, och vattnet förhindrar repor eller bryta.

Tips & varningar

  • En ny och framväxande metod för rock och shattuckite polering är sonic sten polering, som verk av som innehåller stenar i en lockförsedda behållare kopplad till en elektrisk laddning. Dessa maskiner kan generera över 3.000 vibrationer per minut. Vibrationerna orsaka skräp att lossna och polera stenen. Shattuckite minskar inte i storlek, men inte heller uppnår det polerade floden sten utseende att torktumlare polering är känd för. Sonic sten polering kan också användas för ädelstenar. För att undvika tumlande längre processen, kan du använda en sonic polermaskin.