Hur öka varmvatten till dusch

Hur öka varmvatten till dusch

I vissa lägenhet och hem, kan det tyckas att varmvatten är tillgänglig för alla kranar men duschen. Detta problem uppstår när temperaturen inställningen inuti handtaget fälls att begränsa temperaturen på vattnet genom duschhuvud. Dock kan detta problem korrigeras snabbt genom en enkel justering.

Instruktioner

•Stäng dusch avlopp och täck den med en trasa eller handduk. När ökar varmvatten till dusch, finns det en potential för borttagna delar oavsiktligt falla i avloppet. Att placera en handduk över avloppet garanterar ingenting kan förloras i processen.

• Använd en flat skruvmejsel för att ta bort centrum bit av dusch kran handtag. Bända det bort försiktigt, arbeta dig runt centrum bit om det finns motstånd. Tvinga inte denna komponent ut. Om det bryter medan att ta bort den, chanserna är små du kommer att kunna ersätta den enda bit och kan behöva köpa en helt ny handtag.

•Ta bort skruven i centrum, med en moturs rörelse. Placera skruven med centrum bit av handtaget på en säker plats.

•Ta bort handtaget. Om det är svårt att ta bort, se om det finns ett litet hål eller öppning på undersidan. Du kan behöva använda en liten skruvmejsel för att lossa och ta bort handtaget. När handtaget är bort, blir en pjäs som liknar ett kugghjul synlig.

•Vrid redskap i moturs riktning för att öka det varma vattnet som blir till din dusch huvudet. I vissa fall kan redskapet behöva dras ut något för att vända den.

•Byt ut handtaget, skruva och cap gå tillbaka handtaget till original skick.