Hur man värme med höbalar

Uppvärmning med höbalar är ett alternativ till att använda el eller gas som energikälla. Den värme som produceras vid förbränningen balar överförs till vattnet som pumpas genom rör och in i en lada. Rören fungerar som en radiator nätverk att värma området inomhus. Skapa värme på så sätt är kostnadseffektivt, men det är en specialist teknik, så forska om brinnande höbalar är viktigt. Detta säkerställer att du är medveten om hur systemet fungerar för att undvika att starta en brand.

Instruktioner

•Bedöma din mark och hitta en lämplig plats att installera en hö panna och värmesystem. En hö ugn mäter ca 8 fot brett genom 12 fot lång vid 10 fot högt; så hitta ett utrymme som rymmer enheten.

•Starta lagra höbalar i en silo, skjul eller lada för att bränna När ugnen är installerat. Som landsbygdens Missouri rapporter, bränner en bale var femte timme. På årsbasis uppskattar att du behöver ca 350 balar att värma en stor kyckling lada.

•Kontrollera din statens regler och föreskrifter om hur du installerar en hö ugn. Din försäkring kommer att kräva anmälan, eftersom ugnen kommer att utgöra en ny säkerhetsrisk; Därför är det sannolikt att dina priser kommer att öka. Ta reda på i förväg så att du kan förbereda för räntehöjningar.

•Forskning företag som kan installera hö ugnar eller ge råd om alternativa energikällor. Till exempel kontakta US Department of Energy att ta reda på hur du kan maximera din energieffektivitet.

•Förbered för installation företaget att komma och utvärdera dina krav och installera din ugn. Vet åtkomstpunkterna till din makt, var din vattenkokare och nuvarande uppvärmning setup. Rensa området för att ge utrymme för installation av ugnen.

•BEGIN med ugnen. Feed höbalar i brännaren regelbundet, att hålla konstant leverans för att säkerställa att värme produceras. Höbalen ugnen designad av ett företag, har till exempel två höbalar som tar tio timmar att bränna, så håll minst 14 balar i lager för att förse dig med värme i en vecka. Fylla på när aktien sjunker under denna nivå.

Tips & varningar

  • Försök inte att installera en höbalen brännare om du inte är kvalificerad. Det är en teknisk åtgärd som kräver experthjälp på grund av VVS och installation behövs.