Hur man vård för en suddgummi

Suddgummi växter är krukväxter med tjocka, mörk grön, vaxartad ovala blad som kan växa upp till åtta inches lång. Bladen på denna buske regelbundet "skjul" för att avslöja helt nya blad. Suddgummi växter är toleranta mot de flesta förhållanden, men de behöver några särskilt se till att hålla sig frisk.

Instruktioner

•Tillhandahåll en plantageägare med ett hål i botten och en vatten dränering maträtt som sitter under. Fyll planter med hög kvalitet, väldränerad krukväxtjord.

• Håll jorden fuktig hela tiden, men aldrig blöt. Tillsätt vatten tills det börjar rinna genom potten och i nedre skålen. Dumpa vatten ur skålen efter det sitter fem till 10 minuter. Upprepa processen så snart jorden torkar ut.

•Sätt anläggningen nära ett soligt fönster, men ej i direkt solljus. Suddgummi växter är toleranta mot de flesta ljusförhållanden men trivs i indirekt solljus.

•Fertilize växten med vattenlösliga gödningsmedel varannan månad under hela våren och sommaren. Använd ett gödselmedel gjorda speciellt för buskar. Suddgummi växten behöver inte befruktas under hösten och vintern.