Hur man väljer rätt Los Angeles-området att leva

Hus jakt? Los Angeles County är stort och erbjuder en mängd olika stadsdelar och miljöer. Här är några tips om hur man väljer en som är rätt för dig.

Instruktioner

De kallar det Lalaland av en anledning...

•Consider hur mycket du är beredd att spendera--hyra och fastigheter i Los Angeles är bland de högsta i USA. Du kan hitta dig själv betala mellan $800 och $5000 per månad beroende på platsen! En bra, mycket grundläggande tumregel att komma ihåg är att kostnaden för hyra är större för större komplex och fastigheter nära motorväg 101 eller stranden.

•Välj en plats där du känner dig säker. Brottslighet i Los Angeles har varit ett problem för ett tag. Det innebär vanligtvis rivaliserande gäng, men civila har varit inblandade också. Forskning lokala brottsstatistik i de stadsdelar som du söker efter. Los Angeles Police Department vanligen tillhandahåller denna information on-line. Det har även en daglig blogg. Du kan också begära en rapport från Los Angeles-polisen. Listor och beskrivningar av lokala sexualbrottslingar publiceras online också.

•Styr runt stadsdelar dig själv att få en känsla för området. Finns det en hel del poliser på patrull? Finns det tecken du hitta tvivelaktigt gå omkring på natten? Har de flesta byggnaderna barer på Fönstren? Är polisens helikoptrar surrar mycket lågt och skinande ljus ned hela tiden? Dessa är alla varningsskyltar grannskapet är nog inte den säkraste. Om du tittar på området verkar vara tillräckligt säkert för att passa din fantasi, kontrollera alla hyreshus som du planerar att utvärdera är helt säkert. Till exempel, skulle en idealisk lägenhet kräva en separat huvudnyckel eller knappsatsen kod Ange själva byggnaden. Omvänt, se till att någon privat hus som du är intresserad av att titta på har ett staket eller ligger i ett område som är på en neighborhood patrull rutt. Det är alltid ett plus att ha inhängnad parkering också. Vara medveten om att inbrott och bilstölder kan och göra förekommer även i de dyraste stadsdelar.

•Välj ett stadsområde om du vill vara i mitten av åtgärden, vill kunna gå till mataffären (en sällsynt bedrift i LA) och har något emot inte konstant ljudet av bussar zooma förbi sovrumsfönstret. Om du inte dela din morgon jogging rutt med horder av "Star Tour" grupper, överväga Hollywood, West Hollywood och Santa Monica. För mer affärsinriktade distrikt, prova Culver City, Century City eller Miracle Mile. Vill vara runt yngre vuxna? Välja platser nära UCLA.

•Opt att leva i förortsområden i Los Angeles County om du har problem med buller eller om du letar för att leva i ett privat hus. Medan Los Angeles tenderar att ha en massa blandat-zon bostadsområden--mening en gata skulle kunna anpassas med lägenheter medan nästa har herrgårdar--många områden är strikt ljus-bostäder. San Fernando Valley är ett bra exempel på detta. Priset på bostäder och hyran för lägenheter tenderar att minska ju längre bort du gå från de stora motorvägarna--liksom stadens oväsen.

•Consider din morgon pendlar innan du väljer ett hem i Los Angeles. Trafiken är ett stort problem i Los Angeles och kollektivtrafik är, beroende på området, inte det mest effektiva alternativet. Om du kommer att bo i Los Angeles och arbeta i länet också, kunde din dagliga pendla till arbete variera någonstans mellan 10 minuter och två timmar. Det är därför att många människor väljer för att leva i områden nära deras arbetsplatser. Personer som arbetar inom nöjesbranschen, till exempel föredrar ofta San Fernando Valley eftersom det är nära till Burbank, där de flesta av de stora film- och TV-studiorna finns.

•Välj områden med bra offentliga skolor för barn i skolåldern. Vissa skolor har haft problem med brott i förflutnan, även i så kallade "lyx" stadsdelar. Stadsdelarna publicerar ofta statistik över sina lokala skolor online. Du kan också kolla arkiven av lokala och nationella tidningar för nyheter om tidigare incidenter på Los Angeles skolor.

Tips & varningar

  • Ta reda på om hemmet du vill inkluderar privat parkering. Det anges ofta inte det i listan.
  • Vara inte rädd för att be LA invånarna vad de anser om deras lokala område för rekommendationer på skolor, fastighetsmäklare, inteckning Lånerådgivare, flytta företag, lokala matvaror eller något du vill överväga innan du flyttar. Människor är ofta mer än gärna vara till hjälp i sådana frågor.
  • Oavsett var du väljer att leva, aldrig gå ensam på natten eller att dina barn att göra så i Los Angeles, eller någon annan stad för den delen. Det är bättre att vara säker än ledsen.