Hur man utformar utomhus rum

Fastighetsmäklare betona "location, location, location" när man väljer de bästa egenskaperna. Bygga ett uterum är samma. För mycket skugga håller utrymmet kallt, och ett överflöd av solsken kan tryckande värme. Att lokalisera området nära huset gör det bekvämt för transport av mat och dryck, men kan inte vara bra om du vill ha ett lugnt område. Du måste också bestämma om du vill ha rummet för att ha väggar. Skapa i rummet bredvid en byggnad eller annan konstruktion för en fast vägg eller använda trädgårdar och blomsterrabatter för att definiera rummets exteriör. Studera din landskap för en hel dag att bestämma var du vill leta upp ditt uterum.

Instruktioner

•Välj läge av uterum och markera utrymmet med trä stakes. Kör strängen från varje spel att lägga ut gränserna. Anteckna hur mycket område är i solljus och hur mycket är i skuggan.

•Measure området och överföring form, tillsammans med mätningar, att rutat papper. Använda en skala från ett kvarter är lika med 1 m² stort utrymme. Rita in alla funktioner redan på plats, som en fontän, skjul eller blomma säng. Kom ihåg att dra till skala för ett bättre perspektiv.

•Välj funktioner du vill ha för uterum. Till exempel, vill du ha en utomhus eldstad eller bara en liten eldgrop? Använda spray färg för att markera där du vill att vissa funktioner. Också markera utrymmen för möbler. Hålla storleken i perspektiv när du ritar konturerna.

•Calculate det behövs materialet för väggar eller specifika gränser. För en öppnare känsla reses galler lätt att bilda väggar. Väven fungerar också bra för hängande utomhus konstverk och växter. Du kanske föredrar sandsten att skapa en låg vägg för en yttre kant. Stora bitar av sandsten är populära för att användas som sittplats eller kort tabeller.

Pojkens kostnaden för material och konstruktion till fonder i din budget. Justera planerna eller budget. Om din budget inte omfattar finansiering alla bekvämligheter, överväga att lägga till viktigaste först och lägga till andra året.