Hur man utformar en trappa & gångväg

Hur man utformar en trappa & gångväg

Gör ditt hem mer inbjudande av omskrivningen din trappor och gångväg. Får besökare upp till ditt hus med en sökväg som speglar din personlighet och kompletterar resten av ditt hem exteriör. Även om designmöjligheter kan verka överväldigande, välja att skapa curbvädjan som känns bäst för dig och uttrycker som människorna som bor inuti.

Instruktioner

•Välj det material som kommer att omfatta gångvägar upp till stegen. Även fast betong, eller tegel och gröna material som genomsläpplig marksten. Om du har mer än en gångväg, som från gatan och från uppfarten, Välj samma material för ett sammanhållet utseende eller av varierande färger för intresse.

•Utforma dina steg att komplettera eller skilja dem från vägarna. Till exempel använda grå stenar som matchar nyanser av din marksten för ett sammanhållet utseende som fortsätter ända fram till din dörr eller Välj rött tegel steg att definiera din farstun. Beakta de olika kunskap och kompetens set som olika material behöver om du installerar sedan själv.

•Skapa egna räcken som skiljer dig från dem som väljer konventionella mönster. Till exempel lägger en svart vackert snidade smidesjärn räcke ger sig iväg de röda tonerna i tegel, medan ett djärvt målat trä en personlighet till din främre farstubron.

•Se planer för landskapsarkitektur som går runt din gångvägar och steg i designen. Till exempel använda sol ljus linje sökvägen för kvällen besökare eller plantera din favorit blommor för att locka doften av lukten som sikte. Andra alternativ är att skapa rock trädgårdar och formationer på vägen att förhindra leriga fötter om besökarna av misstag steg av gångvägen lite.

•Consider Detaljer av det färdiga utseendet, färg och stil på din dörr och tillbehör som du vill placeras på din front trappor. Till exempel behöver krukväxter längre och bredare åtgärder att sitta på ett säkert sätt, medan hängande växter behöver ett material under dem som tål läckage.