Hur man testar en Auto AC

I hemmet används luftkonditioneringar blåsa kall luft genom ventilationssystemet och kyla hela hemmet. Vid automatisk luftkonditioneringar, svala luften cirkulerar tills en förutbestämd temperatur nås och sedan stänger, kommer tillbaka bara för att hålla temperaturen. Om du vill testa din automatisk luftkonditionering, behöver du bara se till luftkonditioneringen kyls och upprätthåller en temperatur.

Instruktioner

•Använd på "Mode"-knappen på din termostat tills läget anges till "Cool."

•Tryck på knappen "Fan" på termostaten tills fläkten är inställd på "Auto."

•Tryck på piltangenterna på termostaten att välja en temperatur för din luftkonditionering. 72 grader fungerar som en bra temperatur att testa luftkonditioneringen, så det inte skulle ta lång tid för luftkonditioneringen svalna hem till denna temperatur.

•Titta på termostaten som luftkonditioneringen kyler hemmet. När antalet på termostaten motsvarar temperaturen i hemmet, som ska också visas på termostaten, ska luftkonditioneringen stängas. Om luftkonditioneringen inte stängs, är testet ett misslyckande.

•Titta på termostaten när temperaturen stiger igen. När temperaturen är högre än termostaten temperaturen, ska luftkonditioneringen vända tillbaka. Om det inte gör är testet ett misslyckande.