Hur man tar hand om vattnet i en Intex Pool

Intex, erbjuder tillsammans med andra pool leverantörer, flera verktyg för att hjälpa till med skötsel av din pool. Hålla vattnet rent och klart genom filtrering och skydda den eller manuellt ta bort smuts och andra sediment. Om du regelbundet tar hand om poolvattnet, bör det förbli nästan som ren och klar som dag du fyllde den. Att hålla ett vakande öga på din poolvatten kommer också att förhindra tillväxten av alger.

Instruktioner

•Torka den översta ringen, om du har en Easy Set pool, med en mjuk trasa fuktad med en lösning av vatten och milt tvättmedel. Den övre ringen samlar rester från simmare händer när de får in och ut över poolen. Att hålla det rent kan minimera mängden smuts och skräp som hamnar i vattnet.

•Installera en pool pump på utsidan av poolen för att pumpa vatten genom dess filtreringssystem. Pumpen returnerar rent vatten, fritt från smuts och andra sediment, tillbaka in i poolen. Pumpar ansluta till poolen med två slangar och några kopplingar.

•Placera en pool täcka över poolen när inte i använda. Täcker hålla löv och annat skräp från insamling i poolen.

•Rengör pool botten med en Intex vakuum tillgänglig från din pool återförsäljare eller pool leverans återförsäljare. Dessa dammsugare krok till din vatten tapp och använder vattentrycket för att sug smuts och skräp.

•Sweep en skimmer över toppen av poolvattnet ta bort löv och annat skräp. Din Intex återförsäljare samt detaljist pool utbudet har tårtspadar tillgängliga.

•Använd pool kemikalier till din pool regelbundet och efter behov. Testa vattnet med en pool testkit att bedöma pH, alkalinitet, kalcium hårdhet och nivåer av klor och cyanuric syra. Rådfråga din pool återförsäljare eller pool utbudet för att avgöra vilka kemikalier att tillämpa och hur. Instruktionerna varierar efter region och produkt och storleken på poolen.