Hur man tar hand om tulpaner

Tulpaner är en av de första blommorna att skjuta upp på våren och en av de mest vackraste. Tulpaner finns i alla typer av lysande färger och är ganska lätt att ta hand om. Lite TLC för dina tulpaner kommer att hålla dem kommer tillbaka år efter år. Läs vidare för att lära sig att ta hand om tulpaner.

Instruktioner

•Just är som din tulip bladen börjar peta ur marken på våren en bra tid att gödsla dem. Något lossa jorden runt lövverket och strö din gödselmedel runt anläggningen. Gödsla inte dina tulpaner upprepade gånger, en gång på våren är nog för dem.

•Skydda din tulpaner från djur. Kaniner, gophers, rådjur och andra lilla critters älskar att mumsa på färska gröna växter. Spraya din tulpaner med en motbjudande djur spray eller bygga en barriär runt dem för att hålla snackers från din skönheter.

•Tulips har gott om vatten. Våren regnar ta brukar hand om fukt kraven dina tulpaner har. Om du har en särskilt torra våren kan du ibland ge dem ett stänk.

•När din blommar börjar vart, skära blommiga stjälkar från anläggningen. Lämna lövverket på plats så att den kan fortsätta att uppföda lampan under den varma årstiden. I slutet av säsongen kan du trimma lämnar tulpan nivå med jorden med trädgård sax.