Hur man tar hand om Bonzai Träd

Bonsaiträd kan vara svårt växter att ta hand om och behöver en balans av vattning, jord och korrekt matning för att frodas. Medan det finns många typer av bonsaiträd, kan Bonsai entusiaster följa grundläggande guideliens för att upprätthålla hälsa och skönhet av deras träd.

Instruktioner

Hur man tar hand om en bonsaiträd

•Water din bonsai ofta att hålla en känsla av fukt i marken. Bonsai träd jord måste vara fuktig men inte blöt. För mycket fukt kan leda till rotröta tag för lite torkar rötterna. Vattna inte på ett regelbundet schema. Vatten trädet enligt hur marken känns. Om marken har torkat inte försök överkompensera. Detta leder endast till roten skadas ytterligare. Vatten successivt att ge trädet den bästa chansen att studsa tillbaka.

• Få rätt balans i marken. Om ditt träd är lövfällande rekommenderas en blandning av 30 procent grus och 70 procent mylla. Om din bonsai är needled eller vintergröna sortens då är 70 procent humus och 30 procent grus i marken en bra balans.

•Feed trädet korrekt. Utfodringen bonsai är ett av de områden där människor gör fel. Trots deras känsliga karaktär behöver inte alla bonsais matas. Om bonsai har transplanterats nyligen, användas flytande gödselmedel för den första veckan. Unga bonsaiträd behöver de flesta gödselmedlet, och en som är rikt på kväve är bäst. Som trädet mognar, kan utfodring vara mindre frekvent. Kvävehalten kan också minskat och balanserad med andra näringsämnen. För äldre träd är ett gödselmedel med en 2/3, 1/3 kalium och 1/3 fosfor bäst.