Hur man tapeter texturerat väggar

Hur man tapeter texturerat väggar

Hängande tapeter är ett bra sätt att uppdatera och förbättra utseendet på valfritt rum i ditt hem. Tapeten är bäst hängde över släta väggar. Om dina väggar är texturerat du kommer ha svårt att hänga tapeter på dem. Det kommer inte hålla sig ordentligt eller att vara smidig. Det finns dock ett sätt skapa en slät yta på texturerat väggar. Det kostar endast så mycket som en hink av sheetrock lera.

Instruktioner

• Fyll en mud pannan med en generös mängd av sheetrock lera. Använda en 5-gallon hink av lera för detta projekt som du vill använda en massa lera. Stäng locket till hinken efter att fylla din panna för att hålla leran torkar ut.

•Använd leran för att varje vägg som du kommer att tillämpa tapeten till. Använd en lera kniv till generöst mjuka leran på vägg ytan. Släta leran över hela ytan av väggen, från topp till botten och sida till sida, som täcker strukturen med ett lager av lera som är ca ¼ tum tjock. Låt leran torka två timmar.

•Använd ett andra skikt av lera i texturerat väggen att se till att alla texturen på väggen är helt täckt. Det andra lagret av lera bör omfatta alla textur som inte gjorde den första strykningen av lera. Låt leran torka under fyra timmar.

•Wearing en ansiktsmask, använda en handhållen sander och böter-slippapper för att slipa hela väggen ytan tills den är slät. Damma väggen av helt med en mjuk trasa. Använda en shop vakuum att ta bort damm på väggar och golv som en mjuk trasa inte kommer.

•Använd ett lager primer på väggen med en roller och fack. Fyll i kanterna på väggarna med hjälp av en liten pensel eller ett kantverk. Detta för att ge bakgrund klistra något att hålla sig till, så det inte kommer riktigt håller sig till den sheetrock lera. Låt primern torka 24 timmar.

•Använd tapet som har skurits till storlek beroende på hur lång väggarna i rummet. Applicera pastan tapet till baksidan av tapeten med en 6-tums tapet pensel. Häng tapeten på släta väggen.