Hur man täcker en falska stenmur

Hur man täcker en falska stenmur

Smaker i inrednings kan variera kraftigt. Vissa människor gillar moderna möbler; vissa gillar classic. Vissa gillar ljusa, djärva färger; vissa föredrar neutral. Och vissa gillar faux finish, en teknik som används för att göra den behandlade vägg yta ser ut som ett annat material: falska marmor, trä eller ens sten. Om du inte dock njuta av utseendet på falska sten på din vägg, finns det flera sätt att täcka den.

Instruktioner

•Täcka väggen med tyger. Sätta upp en dekorativ väggbonad, som prydnadsväxter matta eller en persisk matta. För ett mindre kostsamt alternativ, Använd ett överkast eller kasta som innehåller en bild eller ett mönster som du verkligen gillar. Eller skapa din egen funky konstverk genom att måla ditt eget mönster på en stor bit duk och hänger den på väggen. Du kan också hänga gardiner längs med väggen. Gardiner kommer i många färger och stilar, från enkla och grundläggande till eleganta, med taklist lådor och tasseled band.

•Placera upp beadboard. Beadboard eller pressade och formade spånskivor, används för dekorativa ändamål. Tillgänglig på någon hem förbättring butik, det är oftast spikas eller limmade till ytor som sänggavlar, tak eller väggar. Du kan måla eller färga beadboard själv eller hitta den i olika färger eller mönster. Ett populärt program för beadboard är att placera den på bara den nedre delen av väggen och använder en annan teknik eller avsluta där uppe. Sedan skiljer de två zonerna med en stol järnväg att skapa en iögonfallande effekt.

•Placera upp tapeten. Som täcker de falska sten mönster med tapeter är lätt och billig. Du kan använda självhäftande tapet eller unpasted tapeter, vilket kräver ansöker självhäftande antingen till väggen eller papper själv. Att sätta upp en rolig utskrift eller en kall färg innehåller visuella intresse. Tapeten finns i ett oändligt utbud av mönster, färger och mönster. Med så många olika alternativ att välja mellan, kan du lätt hitta den perfekta en för ditt space.