Hur man stoppar Acorn produktion

Hur man stoppar Acorn produktion

Ekarna är vördade bosatt i många stadsdelar, i vissa fall efter att ha levt 200 år eller mer. Ekar inte börja producera ekollon tills de är minst 20 år gamla och ibland vänta tills de är minst 50. Ett träd måste vara minst 70 år innan den producerar tusentals ekollon i höst. Bortsett från skära ner den felande eken finns det inga absoluta sätt att stoppa en Ek från att producera ekollon.

Instruktioner

•Använd en frukt eliminering spray till din ek. Nyckeln till att tillämpa en frukt eliminering spray, såsom Florel, är tid på året. Om du inte spraya på rätt villkor, brukar det fungera.

•Vänta tills våren, precis innan trädet börjar att löv, om du vill använda spray. Temperaturen måste vara minst 65 grader genomgående under dagen för bästa resultat. Sprutning för tidigt eller för sent under säsongen kommer att göra spray ineffektiva.

•Mix 16 uns av kemikalien i 1 gallon vatten i en trädgård spruta.

•Spray varje enskilt blad bunt, använder en stege som behövs. Under det första året, kommer acorn produktionen att minska men inte elimineras. I efter åren, kommer fruktproduktionen sakta och sedan sluta.