Hur man sparar "LEGO uppsättningar"

Hur man sparar "LEGO uppsättningar"

LEGO leksaker är byggstenar med samverkande funktioner. De flesta LEGO-apparater erbjuder instruktionsmanualer för att skapa en specifik design. Många människor lagra sina LEGO-bitar i en gigantisk lagerplats ska innehålla dem på en plats. Om du vill kunna återskapa vissa uppsättningar, kan sedan blanda bitarna tillsammans göra det svårt att hitta en liten viktig bit för vissa. Lagrar din LEGO uppsättningar så att bitarna inte blandas med andra uppsättningar kan du återskapa din favorit design upprepade gånger utan att spendera timmar letar efter små delar i en uppsättning.

Instruktioner

•Lagra varje LEGO som i sin egen återförslutningsbar påse. Inkludera bitar från som tillsammans med bruksanvisningen. Om du fortfarande har rutan använda sax att skära av bilden från omslaget till rutan och placera den inuti påsen. Märk varje påse med namnet på uppsättningen med hjälp av en permanent spritpenna. Placera påsar inuti en låda eller ett förvaringsfack.

•Placera LEGO uppsättningar i behållarna. Små plastbehållare som används för att lagra mat kan vara ett bra val. Inkludera i bruksanvisningen tillsammans med bitar i varje behållare. Placera en bit tejp på locket till behållaren och skriv namnet på som på bit tejp med en markör.

•Placera Lego ställer in sina egna shoebox tillsammans med bruksanvisningen. Märk varje ruta på toppen och sidorna, med en markör. Beroende på storleken på uppsättningen, kanske du inte behöver ta isär uppsättningarna när du placerar dem i skokartonger. Lagra skokartonger under en säng eller staplade i en garderob. Etiketter på sidorna av rutorna gör att du kan hitta det du söker efter med lätthet.

•Håll originalkartong. Ta isär bitarna och placera dem i en återförslutningsbar påse. Sätta i bruksanvisningen i originalkartong, och skjut den återförslutningsbar påsen på rutan. Använd en bit tejp för att stänga i slutet av rutan tillbaka upp. Förvara rutorna under en säng, en garderob eller inuti en stor lagring bin. Originalkartong kan du se vilka apparater du har och gör det lättare att hitta rätt.