Hur man slipar gamla injekteringsbruk från ett betonggolv

Injekteringsbruk börjar så småningom bryta, ruttna och försämras på grund av konstant fukt läckage från marken. Detta gäller särskilt med gamla marken på ett betonggolv. När du märker din injekteringsbruk sprickbildning och försämrade du måste slipa bort det gamla injekteringsbruket och ersätta den med ny injekteringsbruk. Processen för jordning gamla fogarna är inte svårt om du har rätt verktyg för att slutföra jobbet.

Instruktioner

•Välj någon lös bitar av utbrutit injekteringsbruk från mellan betongplattor med plockningen eller en platt skruvmejsel. Om du kan dra injekteringsbruk ut, är det lättare än slipning det bort.

•Säker ett murverk slipskiva till din vinkelslip. Denna process varierar beroende på märket på kvarnen du äger. I de flesta fall kan använda du dock en skiftnyckel skiftnyckel levereras med kvarnen att lossa muttern på undersidan av slipskiva, dra gamla ratten bort, Skjut det nya hjulet på och åt muttern med skiftnyckel skiftnyckel.

•Sätt i kvarnen på sin sida, dra avtryckaren och placera kanten av slipskiva mot konkreta injekteringsbruk. Håll hjulet vertikalt till bruket att förhindra skärning i betong.

•För på hjulet från vänster till höger som du skär. Detta kommer att kasta injekteringsbruk damm till vänster. Bära handskar och skyddsglasögon för ivrig att träffas av heta injekteringsbruk.