Hur man skär linjevikter på rep vals

Hur man skär linjevikter på rep vals

Tillämpa en rep vals kan kräva att du spetsiga ändar; "mitering" innebär en nedskärning i slutet i en vinkel så ett andra stycke gjutning, också sneda, passar in i hörnet sömlöst. Skär hörnet-- eller mitering hörnet, som det kallas--innebär att du använder en skärande guide, kallas en Mitra låda, för att se till att är nedskärningarna gjorda just, så att de matchar. Rutan gerings innehar trä och såg så nedskärningarna är enhetliga, matchar ordentligt och, när de görs korrekt, presentera önskat utseende.

Instruktioner

•Measure längden på formning att bestämma där rep vals bör klippas. Markera den punkten med en penna. Ta del av den vinkeln som behövs (oftast 45 grader för en enkel hörn gemensamt).

•Ställ in gjuta in i rutan spetsigt. det ska passa tätt mot tillbaka stången av rutan. Justera det punkt där du kommer att skära gjutning med skårorna på rutan så facket på baksidan av boxen är på toppen av märket du gjort på gjutning, och platsen på framsidan av boxen är i linje med varumärket du gjort på den nedre kanten av gjuta. Markera platsen för gjutning på baksidan av gjutning; Om du skära flera bitar, hjälper detta kontrollera avsnittet i gjutning går på rätt plats.

•Ställ in sågen i rutan gerings halka bladet i spåren på den bak- och framsidan av boxen så bladet av sågen sitter på raden där du kommer att göra snittet.

•GRASP i handtaget på såg och göra den skära, att hålla klingan i spåren. Med bladet i spåren är snittet på exakt den vinkel du önskar.