Hur man skär ett staket

När du installerar ett staket, kan du behöva skära några av staket sektioner att den bättre passar din trädgård. Skär ett staket kan dock något svårare än skära andra typer av staket, särskilt om din strejkvakter är vacklade (olika höjder som sänker gradvis mot mitten). Du måste skära staketet och ordna strejkvakter på ett sätt som gör att din skära avsnitt att blanda med resten av ditt staket.

Instruktioner

•Använd ett band mått att mäta mellan dina två stängselstolpar att bestämma avståndet i avsnittet intervallet. Markera mätning på alla spår av din del av staket.

•Ta bort alla störar från avsnittet. Vinyl staket strejkvakter ska dra gratis från rälsen med en bra bogserbåt. Trä eller andra typer av staket kan kräva att du tar bort en skruv eller spik för att gratis strejkvakter från rälsen. Separera strejkvakter i högar av deras storlek och ordna högar enligt längd.

•Kapa din skenor till längd med en bågfil eller sawzall.

•För en staket som stapplar ner mot mitten (längsta strejkvakter i ändarna, kortaste strejkvakter i mitten), ta din längsta två störar först och infoga dem i snitt rälsen. Infoga en strejkvakt i varje ände av rälsen. Ta din kortaste strejkvakter och infoga dem i den exakta mitten av rälsen. Om ditt staket stapplar upp mot mitten (kortaste strejkvakter på slutet, längsta i mitten) helt enkelt vända "längsta" och "kortaste" i det här steget. Att ha de längsta och kortaste strejkvakter på plats ger dig effekten av ett jämt flöde mellan din skära delen och resten av ditt staket.

• Fyll utrymmena mellan din längsta och kortaste störar med några av de återstående. Inte alla störar kommer att användas, så Välj dina återstående strejkvakter noggrant. Du vill skapa en del av stängsel som är ens och flyter fint med resten av ditt staket. Strejkvakter bör ragla, antingen uppåt eller nedåt, mot mitten jämnt från vardera änden av rälsen.

Tips & varningar

  • Om alla störar av ditt stängsel är samma storlek (toppar av pålar är alla ännu), är det inte nödvändigt att ta bort strejkvakter från rälsen. Helt enkelt mäta avståndet för din sektion och skär den till storlek.