Hur man sätter upp ett staket den lätt väg

Hur man sätter upp ett staket den lätt väg

Att sätta upp ett staket är ett effektivt sätt att skapa ett privat utrymme, skydda barn och husdjur och lägga till en dekorativ yta i din landskapsdesign. Med dessa enkla att förstå instruktioner, kan du sätta upp ett staket som kommer att vara perfekt för dig.

Instruktioner

•Ha verktyget linje ligger och märkt. När bygga upp ett staket, det allra första du bör göra är kontakt du lokala verktyg och har en av sina ingenjörer kommer ut och markera var några nedgrävda kablar är på din egendom så de inte är skadas under byggtiden.

•Placera din staket. När du vet finns det inga gömda verktyg kablar där du vill placera det, du kan staka ut staketet position med mason's linje. Använda trädgård stakes och linjen, Lägg ut staketet av strängarna raden 5 inches ovanför marken. Detta hjälper dig att se om någon utjämning behöver göras och ger dig en bra utgångspunkt som hjälper dig att hålla dina inlägg och paneler eller inlägg och tråd i en rak linje.

•Dig det första inlägg hålet. När sätta upp ett staket, måste du mäta lämplig post placeringen noggrant. Premade paneler eller ens taggtrådsstängsel lita på post placering för strukturellt stöd, så var noga med att kontrollera och dubbelkolla post placering.

•Dig en 10-tums diameter hål som är minst 32 inches djupt. Börja med en spade och som avslutning post hål grävare, upprätthålla 10-tums diameter hela vägen ner. Du kan använda fältet gräva lossa klippor och skär rötterna. Spara den jord som du tar bort från hålet för att fylla den efter att ha inlägget.

•Sätt i det första inlägget. Kommer du att ställa in dina inlägg i mitten av förberedda hålet. Fyll hålet med 8 inches av jord. Kontrollera att ditt inlägg är nivå genom att placera nivån på båda sidor av inlägget och sedan komprimera den i jorden vid 8-tums steg. Kontrollera att inlägget är nivå vid varje steg. Du kanske vill värva hjälp, så att en av er kan hålla inlägget medan en annan fyller hålet.

•Measure och mark efter placering på din mason's linje. Använda din måttband för att markera ytterligare placering för varje inlägg, att komma ihåg att bredden på dina paneler och inlägg måste vara exakt. Om du lägger upp en tråd stängsel, bör avståndet mellan dina inlägg inte längre det 8 fot.

•Placera tillsammans ditt staket genom att ansluta paneler eller ledningar på inlägg. Staketet bör vara från 2 till 5 inches ovanför marken och nivå, så placera varje panel eller nedre tråd noggrant. Din murare linje hjälper dig att kontrollera placering innan skruvning paneler på plats eller åtstramning tråd.

Tips & varningar

  • Kom ihåg att nivån är din bästa vän; du vill inte göra detta två gånger.