Hur man säljer hem odlas frukter & grönsaker

Hur man säljer hem odlas frukter & grönsaker

Trenden att äta lokalt har skapat en ökad efterfrågan hemodlade frukter och grönsaker. Restauranger och snabbköp kedjor arbetar med lokala odlare att få färska ingredienser för sina kunder. Som ett resultat, blir intresse för shopping direkt från bonden--bondens marknader, gård aktier eller gård står--mycket populär. Som små jordbrukare kan du dra nytta av detta intresse genom att hitta platser att sälja din egenutvecklade produkter till konsumenter och företag.

Instruktioner

•Kontakta din lokala regeringen att avgöra om du behöver en speciell licens eller tillstånd att sälja din hemodlade frukter och grönsaker--en nödvändighet för odlare på vissa platser. Beroende på om du planerar på att sälja dina produkter, kan du också behöva tillståndsplikt leverantör.

•Locate bondens marknad i ditt område för att fråga om att sälja din hemodlade frukter och grönsaker. En resurs för att hitta bondens marknad är lokal skörd, en online-resurs där du kan söka efter gårdar, bondens marknader och gemenskapens stöd för jordbruk (CSAs) i ditt område.

•Ställ upp vägarna gård ställning och göra reklam för de egenutvecklade produkterna som du har tillgänglig. Detta kan vara ett bra sätt att utveckla relationer med lokala köpare som söker färska, lokala råvaror. Vara beredd att svara på frågor om dina produkter och din växande praxis.

•Var dina produkter på vägen och erbjuder färska råvaror från sängen av en pickup. Denna typ av verksamhet kan behöva en övergående leverantör licens från din stad, så se till att du kontaktar dem först. I upptagen platser, kan detta vara ett effektivt och billigt sätt att sälja din egenutvecklade varor.

•Bestäm om din växande verksamhet är stor nog att bli en pålitlig leverantör för lokala restauranger. Så, plocka några prover av din bästa råvaror och föra dem till kockarna på några lokala restauranger som ett gratisprov av dina varor. Många kockar är ivriga att utveckla relationer med lokala odlare--särskilt dem som erbjuder enastående produkter till rimliga priser. Lojalitet är också mycket viktigt, så se till att du kan ge dem vad de behöver, när de behöver den.

•Få gemenskapen deltar i din gård genom att skapa en gemenskapen stöds jordbruk (CSA) operation. CSA gårdar erbjuder "farm aktier" till gemenskapen för en avgift som bestäms av gården. När individer registrera dig och betala sin avgift för säsongen, får de en veckans leverans av färska, säsongsbetonade råvaror från din gård.