Hur man säkert ta bort mögel eller mögel

Hur man säkert ta bort mögel eller mögel

Mögel är svampar som bildar i fuktiga förhållanden eller om du tillåter vatten att sitta för länge på ytor. De är fula och också farligt för din hälsa. Kommersiella rengöringsmedel innehåller ofta giftiga kemikalier som inte också är bra för din hälsa. Använda ett giftfritt metoden att ta bort mögel och mjöldagg och se till att skydda dig själv som du rengör.

Instruktioner

•Placera på ett ansikte mask och gummi handskar att undvika att andas in eller att direkt kontakta mögel och mjöldagg. Det är en stor uppbyggd av svartmögel eller om du har andningsproblem, bör du använda en respirator mask.

•Mix 1 dl ättika med 2/3 kopp vatten i en sprayflaska. Om du har ett större område som du behöver rengöra, bara öka mängden ättika och vatten lika.

•Spray blandningen direkt på mögel eller mögel och låt det sitta i 30 minuter. Efter 30 minuter, spraya lite mer, sedan skrubba försiktigt med svampen. På denna punkt bör du märka att mögel och mjöldagg är på väg bort.

•Spray området igen med blandningen och vänta ytterligare 30 minuter om det finns några kvar mögel eller mögel. Denna gång torka bort resterande svampen med en ren trasa.

•Skölj med en ren fuktig trasa och torka med en handduk.