Hur man säkert ta bort färg på en skärm och Vinyl ram

När du målar ett hus, får måla på områden som det inte är avsett, oavsett hur försiktig du är. Två av de vanligaste områden där detta händer är skärmar och vinyl ramar. Du vill ta bort färgen samtidigt skydda skärmen och ramen. Aktiviteten tar bara några minuter att slutföras och kräver mycket få material.

Instruktioner

•Tryck på en bit plywood som är mindre än skärmen mot sidan av skärmen som inte har färg på den. Plywood gör att du kan rengöra skärmen utan att trycka på skärmen och eventuellt orsakar skador.

•Spray det drabbade området på skärmen med en spray smörjmedel, såsom WD40. Blötlägg området med smörjmedlet så det kommer att bryta ner färgen och gör det lättare att ta bort.

•Scrub målade området på skärmen försiktigt med en tandborste tills färgen börjar kondensera. Torka försiktigt av den flytande färgen på skärmen med en gammal trasa. Spraya mer smörjmedel på plats och skrubba igen om det behövs.

•Spray paint-färgade området av en vinyl ram med ett smörjmedel av spray och gnid smörjmedlet i fläcken med en gammal trasa. Om ramen har en igenkännlig korn, torka i riktning mot spannmål. Färgen kommer att bryta ner och högspänningsnätet kommer att absorbera fläcken. Spraya ytan av ramen med mer smörjmedel och torka igen om det behövs.