Hur man säkert slå tillbaka och döda myror i ditt hem

Hur man säkert slå tillbaka och döda myror i ditt hem

Lär dig hur du säkert döda myror överallt i hemmet

Dessa hem-baserade, giftfri pest control lösningar är säkra, hälsosamma sätt att befria ditt hem av myror. De är säkra att använda runt barn och husdjur, och innebär inte starka kemikalier och spray.

Innan du börjar finns det en enorm faktum du har fått veta. Myrorna kommer in i ditt hem eftersom det är det bästa stället att hitta mat. Så det bästa du kan göra för att befria ditt hem av myror är att städa upp och det bästa stället att börja är i köket.

Instruktioner

•Baby pulver barrikad: räkna ut där myrorna kommer in och strö en linje av babypuder mittemot ingången. Om du inte kan räkna ut var, strö en linje av pulver runt dörrar, sprickor, springor och fönsterbrädor. Myrorna kommer inte att passera linjen. Pulvret träskor deras porer och påverkar deras andning.

•Apple äppelcidervinäger lösning: Mix Apple Cider ättika i vatten i förhållandet 50-50. Använd denna lösning för att torka områdena där det finns problem med maximal ant i huset. Fukta en svamp med lösningen och använda den för att torka av bänkskivor, skåp, fönsterbrädor och någon yta där myror visas. Sätta lösningen i en sprayflaska och spraya direkt på myrorna. Myror stöts bort av lukten av vinäger. Det kommer också att förstöra doften kvar av myran "scouter" än normalt locka andra myror från kolonin.

•Yeast och socker: blanda torrjäst och socker tillsammans. Skriva på ett ställe myrorna ofta. Sockret lockar myrorna att jästen, som förde tillbaka till boet och konsumeras. När konsumeras av myrorna, kommer att jästen göra deras magar expandera och döda dem. Denna metod fungerar endast ett par gånger, som myrorna inte kan fortsätta att konsumera jästen.

Tips & varningar

  • Dessa ant control lösningar är hälsosamma alternativ för alla berörda om att använda giftiga ämnen runt huset. De är säkra att använda runt barn och husdjur och är ett av de hälsosammaste sätt att eliminera dessa små skadedjur