Hur man rensa mitt sovrum klädkammare

Hur man rensa mitt sovrum klädkammare

Rengöring och organisera en sovrum klädkammare kan verka som en oöverstiglig utmaning. Kläder som knappt klängande till hängare, sweatshirts utbuktande över hyllan och byxor kvar ovikta i en hög alla ber för er uppmärksamhet på en gång. Koncentrera sig på att ta itu med en fråga i taget och efter en förutbestämd plan av attack kommer att hjälpa dig minska röran, ordna kläder och accessoarer och göra att välja din outfit varje dag en trevlig och stressfri upplevelse.

Instruktioner

•Schemalägg dags att rensa ut din sovrum klädkammare. Ägna tre till fyra timmar en dag till rengöring och organisera din klädkammare. För dem som inte kan ägna en eftermiddag eller kväll till uppgiften, avsätta en viss tid att organisera vissa saker i garderoben, som skor, väskor, skjortor, slipsar och byxor.

•Establish vissa spelregler. Fastställa kriterier för att avgöra om en artikel finns kvar i garderoben, huvuden till soporna eller blir donerat. Tänk hur många gånger du har slitna en artikel i det senaste året, den nuvarande stilar eller trender och dimensionering vid fastställandet av kriterier.

•Arbetar på ett avsnitt i taget. Koncentrera oss på rengöring ut specifika objekt. Börja med skor, väskor och accessoarer och sedan gå vidare till de objekt som lagras på galgar och på hyllor.

•Placera kläder, skor och accessoarer i lämpliga högar. Utse särskilda områden för kläder kommer du att hålla, de du kommer kasta ut och de du kommer att donera. Placera varje objekt i den motsvarande högen som dig att rensa ut garderoben. Organisera dina kläder, hjälper skor och accessoarer dig placera artiklarna tillbaka i garderoben på ett effektivt sätt.

•Gather lådor och påsar att hjälpa transport kläder till soporna eller till en lokal välgörenhetsorganisation eller Second hand butik. Köpa klart behållare eller dekorativa korgar att lagra tillbehör, inklusive halsdukar, handskar och bälten. Köpa ett skoställ och dekorativa krokar för plånböcker som ser regelbunden användning.

•Organize objekt som du placera dem tillbaka i en klädkammare. Ordna kläder efter årstid, färg och typ. Tvätta eller torka rena kläder som behöver rengöras innan den placeras tillbaka i garderoben. Överväga att lagra säsongsbetonade kläder, vinterjackor och kostymer, i en annan garderob eller utrymme att hålla röran till ett minimum.